WhatsApp Destek

900₺ ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA

Kadınların Cinsel İstekleri Nasıl Artar?

Cinsel isteği arttırmak, çoğu kadının merak ettiği veya problem yaşadığı bir durumdur. Bu yüzden kadınların cinsel istekleri nasıl artar? Sorusu merak edilen ve araştırılan bir konu olmuştur. Her şeyden önce cinsel isteği azaltan unsurların izini sürmek ve bunlardan kurtulmak önemlidir. Cinsel tereddüt ve cinsel yoğunluk kaybı; Tıbbi durumlar, umutsuzluk, zihinsel sorunlar veya belirli ilaçların kullanımından kaynaklanabilir. Bu tür sorunların neden olduğu cinsel isteksizlik olduğunu varsayarsak, bir tedavi planı takip etmek ilk adım olmalıdır. Bunların dışında cinsel gücü artırmak için bazı normal teknikler vardır.

Cinsel isteği arttıran bazı yöntemler şu şekildedir;

  • Düzenli egzersiz yapmak
  • Meditasyon yapmak ve kendine zaman ayırmak
  • Cinsel gücü arttıran besinler tüketmek
  • Özgüven arttırmak
  • Monotonluktan kurtulmak, hayal gücünü ortaya çıkarmak
  • İş yoğunluğundan kurtulmak
  • Bir uzmana danışmak

Bu yöntemler kadınların cinsel isteğini arttırmak için yardımcı olacak yöntemler arasında yer alır.

Düzenli Egzersiz Yapmak

Normal egzersiz, sağlam bir cinsel birliktelik için olduğu gibi, sağlam bir beden ve zihniyet için hayati önem taşır. Dolaşmak, koşmak ve yüzmek gibi normal aktiviteler kan akışınızı yönlendirerek karizmayı ve cinsel performansı artırır. Ayrıca Kegel uygulamaları, pelvik taban kaslarını güçlendirir. Bu yüzden cinsel yaşama olumlu bağlılıklar sağlar ve doruğa ulaşmayı kolaylaştırır. Üstelik yaptığınız aktiviteler sayesinde vücudunuz şekillenir ve korkusuzluk artar.

Meditasyon Yapmak ve Kendine Zaman Ayırmak

Ne kadar sağlıklı olursanız olun, baskı altında olmak psikolojik sağlığınızı olumsuz yönde etkileyecek ve cinsel yaşamınız da aynı şekilde mevcut durumdan aksi yönde etkilenecektir. Özellikle bayanlar baskı altında olduklarında cinsel tereddüt yaşarlar. Baskıyı azaltmanın en iyi yolları gerçek aktiviteler, yoga ve yansımadır.

Örneğin yoga ve pilates gibi aktiviteler, pelvik bölgedeki kan dolaşımını hızlandırarak seks zevkini arttırır. Tefekkür, gevşeme ve nefes alma faaliyetleri de aynı şekilde sizi gevşetecek ve bu vesileyle daha iyi sıfırlamanıza yardımcı olacaktır. Aynı şekilde, kendiniz için bir şeyler ile uğraşmak, baskının azalmasına da yardımcı olur. Endişeli olduğunuz bir noktada, sadece kendinize odaklanmanız, cilt bakımı yapmanız, en sevdiğiniz filmi izlemeniz ya da müziğe dikkat etmeniz harika olacaktır.

Cinsel Gücü Artıran Besinler Tüketmek

Bilimsel olarak kanıtlanmamasına rağmen, birkaç besin kaynağının cinsel isteği ve cinsel gücü artırdığı düşünülmektedir. Zencefil, çilek, muz, incir, bal, vanilya, avokado, fındık, deniz tarağı, kereviz, yumurta, havyar, kuşkonmaz ve kırmızı biber gibi aşk iksiri kaynakları, sağlıklı bir cinsel yaşam için önemli olan önemli besin ve mineralleri içerir.

Zaman zaman, vücuttaki düşük çinko hızı, cinsel istekte bir azalmaya neden olabilir. Ayrıca istiridye, havyar, ceviz, badem, fındık, yumurta gibi çinko içeren gıda çeşitlerini tüketmek hayati önem taşır. Ayrıca, yanan donuk çikolata, serotonin ve endorfin seviyelerini artırarak mutlu hissetmenize yardımcı olur, enerjinizi artırır ve kesinlikle cinsel birlikteliğinizi etkiler.

Özgüven Arttırmak

Korkusuzluğun olmaması, aksine beyin biliminizi etkileyeceğinden, cinsel özleminizin azalmasına ve seksten aldığınız hazzın azalmasına neden olacaktır. Kendinizle ve bedeninizle bir memnuniyet duygusu bulmak ve kendinizi ve bedeninizi beslemek şimdi çok önemlidir. Siz kendinizi nasıl görüyorsanız karşındaki de sizi öyle görür. Bu nedenle, vücudunuzdaki veya kendinizdeki olumsuz şeylere odaklanmak yerine, pozitif açılara odaklanın. Seks sırasında aldığınız hazzı sıfırlamak, gerçek anlarınız değil, seksten aldığınız zevki artırmanıza yardımcı olacaktır.

Monotonluktan Kurtulmak, Hayal Gücünü Ortaya Çıkarmak

Tekrarlama, cinsel isteği azaltan temel faktörlerden biridir. Cinsellikte benzer bir iklimde, benzer türden bir ilişki er ya da geç can sıkıcı hale gelir ve cinsel tereddüt yaratabilir. Bu, seksi öldürür ve bağlantılara zarar vermeye başlar.

Bundan kurtulmak için gelişmelere açık olun, ilişkiye girdiğiniz yeri ve zamanı değiştirin ve içinde bulunduğunuz durumda çeşitli ışıklardan, kokulardan ve müziklerden yararlanın. Can sıkıntısından kurtulmak için cinsel rüyalar görmeye çalışabilirsiniz. Serebrumumuz en büyük cinsel organımızdır ve cinsellik birinci derecede önemli olarak psişede başlar. Öyleyse yaratıcı zihninizi gözden geçirin ve ilişkinizi tatlandırın.

İş Yoğunluğundan Sıyrılmak

Hareketli bir iş hayatı olan insanlar vücutlarının ihtiyaç duyduğu dinlenmeyi alamazlar. Bu kişiler dinlenmeye yeterli zaman ayırmadıkları için yatakta istenilen performansı veremezler. Ciddi ve eğlenceli aktiviteler arasında bir denge kurmaya çalışan insanlar, işlerinin ve günlük yaşamın gerektirdiği zorunluluklar nedeniyle ortada sıkışıp kalırlar ve normal bir cinsel yaşam sürdüremezler. Böyle bir yaşam tarzınız olduğunu varsayarsak, gün içinde kısa bir süre dinlenerek veya iyi bir diyet programı düzenleyerek enerjinizi ve cinsel isteğinizi artırabilirsiniz.

Bir Uzmana Danışmak

Cinsel isteğinizi ve gücünüzü artırmak için düzenli yollar denediğinizi varsayarsak, endişeniz ne kadar ilerlerse ilerlesin, eğitimli bir profesyonelden destek almalısınız. Doğru uzman yardımı ile yapılan cinsel tedavi ilaçları, mutlu ve sağlam bir cinsel yaşam için hayati önem taşır.

  • Kadınların Cinsel İstekleri Nasıl Artar
05 Oca 2022 11:45

    © 2022 Royal Eczane. Tüm hakları saklıdır.