WhatsApp Destek

900₺ ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA

Geciktirici Spreylerin Etkisi Ne Kadar Sürer?

Partneri ile birlikte verimli bir cinsel ilişki yaşamak için kullanılan etkili yöntemlerden birisi de geciktirici spreylerdir. Geciktirici spreyler erkekler için cinsel performansı arttırıcı etkiye sahiptir. Bu etki sayesinde eşinizle başarılı bir cinsel deneyim yaşamanızı sağlıyor. Peki geciktirici spreylerin etkisi ne kadar sürer? Bu spreylerin etkisi kişiden kişiye değişiklik gösterse de ortalama 40 ile 60 dakika arasında olduğu biliniyor. Cinsel ürünler hakkında daha fazla bilgi için sitemizi hemen incele.

Geciktirici Spreyin Etkisi Nasıldır?

Başarısız bir cinsel deneyimi olan çiftlerin bu konuda denedikleri yollar arasında geciktirici spreyler yer alıyor. Cinsel hazzı, keyfi ve tutkuyu tam anlamıyla yaşayarak tatmin olmak için etkili çözüm geciktirici spreydir. Erken boşalma ve ereksiyon problemi yaşayan erkekler, bu yöntem sayesinde cinsel zevki arttırabiliyor.

Bu sprey kullanılırken penis başı anestetik bir maddeyle dondurularak temasın daha az hissedilmesi sağlanıyor. Yani penisin aşırı uyarılmasını hafiflettiği için erken boşalma sorununu önlüyor. Bu etki peniste hafif bir uyuşukluk şeklinde kendisini hissettiriyor. Dolayısıyla bu etki sayesinde cinsel ilişki süresi uzamış oluyor.

Geciktirici Sprey Nasıl Kullanılır?

Geciktirici spreyden yararlanmak için bu ürünü doğru şekilde kullanmanız gerekiyor. Bunun için spreyin penis ucuna sıkılması yeterlidir. Penisin tamamına ve çevresine sıkmak istenmeyen reaksiyonlara neden olabilir.

Geciktirici spreylerin şu şekilde kullanılması önerilir;

  • Geciktirici spreyi penisin uç kısmına hem üstten hem de alttan yeteri kadar sıkın.
  • Spreyi bir anda değil, 3 kez kısa aralıklarla hafifçe sıkın.
  • Etkili bir cinsel birleşme için bu işlemi cinsel ilişkiyi girmeden 15-20 dakika önce yapın.
  • Daha sonra penisinizi ister ilişkiden önce ya da ilişkiden sonra ılık suyla yıkayın.

Etkili bir geciktirici sprey almak için bu konuda son derece bilgili olan uzman bir doktordan yardım almanız gerekiyor. Çünkü bilinçsizce ve rastgele kullanılan ürünlerin ters tepme ihtimali olabilir.

Geciktirici Sprey Zararlı mıdır?

Geciktirici spreylerin erkek ve kadınların cinsel yaşamına ciddi anlamda olumlu etkileri vardır. Geciktirici spreyler yerinde ve doğru şekilde kullanıldığı zaman zararlı değildir. Özellikle uzman bir hekim tavsiyesiyle satın alınan ürünleri kullanmanız daha uygundur. Ancak bazı durumlarda geciktirici sprey kullanmak sakıncalı olabilir. Eğer kullandığınız ürün orijinal değilse ilerleyen zamanlarda istenmeyen zararlarını görebilirsiniz.

Yanlış kullanım veya sahte geciktirici spreylerin zararları şu şekilde olabilir;

  • Ereksiyon sorunu,
  • Boşalamama,
  • Kısırlık,
  • Çok uzun süre kullanımda cinsel hazda azalma,

Bu ve bunun gibi birçok zararları olabilir. Bu yüzden geciktirici spreyl ürünleri yalnızca cinsel problem ve erken boşalma sıkıntısı yaşayan erkekler tarafından kullanılmalıdır. Eğer mümkünse cinsel terapi konularında uzman bir hekimden yardım alınmalıdır.

Geciktirici Sprey Türleri Nelerdir? Geciktirici Krem Nedir?

Piyasada geciktirici spreylerin farklı marka ve türde olanları da vardır. Geciktirici spreylerin farklı formları arasında geciktirici kremlerden de bahsedilebilir. Geciktirici kremler de bu spreyler gibi cinsel ilişki süresinin uzamasına etki ediyor. Geciktirici sprey ve kremlerin 25, 30, 40 ve 45 ml şeklinde farklı boyutları bulunuyor.

Geciktirici Jel Nedir? Etkisi Nedir?

Geciktirici jel, tıpkı geciktirici krem ve spreylerde olduğu gibi cinsel sorun yaşayan çiftler için öneriliyor. Bu jellerin hem geciktirici hem de kayganlaştırıcı özelliğine sahip olanları bulunuyor. Penis üzerinde kısa sürede etkisini gösteren bu jeller, penis dokusu üzerine lokal şekilde sürülüyor.

Bu jeller geciktirici etkisini kılcal damarlar yolu ile kana karıştıktan sonra gösteriyor. Geciktirici jel kan basıncının yükselmesini engelliyor. Bu özelliğinden dolayı penis duvarına çarpan kan basıncının azalmasını da sağlıyor ve ereksiyon süresini uzatıyor. Kaliteli bir cinsel birliktelik için büyük vaatler sunan bu ürünleri site üzerinden temin edebilirsiniz. Kamagra jel gibi oral yoldan kullanılan jeller de oldukça fazla tercih edilen destek ürünleridir.

Kadınlar Geciktirici Kullanabilir mi?

Geciktirici spreyler ve diğer tüm formları yalnızca erkeklerin sertleşme sorunlarını gidermek ve daha etkili bir cinsel birleşme yaşanması için kullanılabilir. Bayanların cinsel isteğini arttırabilecek farklı ürünler mevcuttur. Ancak geciktiricilerin kadınlar üzerinde etkili olduğuna dair bir bilgi bulunmuyor.

Geciktirici Sprey Fiyatları Ne Kadar?

Geciktirici spreyler markasına, doz miktarına ve kalitesine göre değişiklik gösteriyor. 2024 yılında ortalama bir geciktirici spreyin fiyatı yaklaşık 460-1100 TL aralığındadır. Rhino Long Power, Dooz Dragon Geciktirici Sprey, Ero Geciktirici Sprey ve Delay 25000 Bitkisel İçerikli Geciktirici Sprey uygun fiyatlarıyla önerilebilecek ürünler arasında yer alıyor. Dilerseniz site aracılığı ile bütçenize uygun olan ürünlerden satın alabilirsiniz.

05 Nis 16:56

    © 2022 Royal Eczane. Tüm hakları saklıdır.