WhatsApp Destek

900₺ ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA

Kadınlarda Cinsel İsteği Artırmak İçin Neler Yapılabilir?

Cinsel yaşam canlıların hayatında çok önemli bir yer tutar. Cinsel ilişkisiz hiçbir insan tam yaşayamaz. Zaman zaman kadınlarda ya da erkeklerde cinsel isteksizlik olabilir. Cinsel isteksizliğe çözüm olarak pek çok şey vardır. İlaçlardan tutun da meyve, sebze ve çeşitli yiyecekler cinsel isteği artırır. Eğer kadınlarda cinsel isteği artırmak için neler yapılabilir? Merak ediyorsanız, bu yazıdan pek çok şey öğrenebilirsiniz.

Kadınlarda Cinsel İstek Neden Azalır?

Bunun pek çok sebebi olabilir. Öncelikle gündelik hayatta yaşanan stresli durumlar bir kadının cinsel isteğini azaltabilir. Bunun haricinde vajinismus ya da diğer vajinal problemler olabilir. Bir diğer sebep ise, toplum baskısı yüzünden kadının utanması olabilir. Bazı kadınlar özgüven problemi yaşayabilirler. Bu sebepler, cinsel isteğin azalmasında büyük rol oynarlar.

Kadınlar İçin Cinsel İstek Arttırıcı Yiyecekler

Eğer siz de cinsel istek sorunları yaşıyorsanız, bu yiyecekleri mutlaka denemeniz gerekir. Bu yiyecekler şunlardır;

  • Ceviz
  • Tarçın
  • Badem
  • Nar
  • Karanfil
  • Acı biber
  • Kırmızı şarap
  • Elma
  • Çilek
  • Çikolata
  • Kahve
  • Karpuz

Bunlar hiç çaba sarf etmeden cinsel isteğinizi arttırmak için tüketilmesi gereken yiyeceklerdir.

Ceviz

Ceviz temel bir omega-3 kaynağıdır. Ceviz genelde beyin fonksiyonlarını güçlendirmek için tüketilir fakat cinsel açıdan da kadınların uyarılmasını sağlar.

Tarçın

Her şeyden önce tarçın siniri ve stresi alır. Ayrıca tarçın yüksek afrodizyak kaynağıdır. Kadınlarda cinsel isteği arttırmada birebirdir. Tarçını çubuk olarak tüketmelisiniz. Çay, kahve ya da su ile birlikte tüketebilirsiniz.

Badem

Badem zaten halk arasında çok bilinen bir yiyecektir. Oldukça güçlü bir aroması olan badem, kadınlarda tutkuyu ve şehveti tetikler. Aynı zamanda badem, güçlü bir enerji verir.

Nar

Nar, sağlık açısından çok faydalı bir yiyecektir. Vücudunuzun damarlarında oluşabilecek iltihaplanma sorunlarını önler. Nar vücudunuzda aktif kan akışı sağlar. Genital bölgede de kan akışını çok hızlandırdığından dolayı, kadınların libidosunu arttırır.

Karanfil

Karanfil hem ucuz hem de kolay bulabileceğiniz bir yiyecektir. İçinde karanfilin de bulunduğu bu çayı mutlaka denemelisiniz. Çayı demlemek için ocağa 1 litre su koyun ve içine 3 gram karanfil, 5 gram da adaçayı koyun. Su kaynadıktan sonra ocaktan alıp oda sıcaklığında 10 dakika bekletin. Bu sizin için en doğal cinsel istek artırıcıdır. Gece yatmadan önce içmelisiniz.

Acı Biber

Acı biber kalp ritminizi güzel bir şekilde hızlandırır. İçerisinde kapsiasin barındırır ve bu madde vücudunuzda adrenalinin ve endorfinin artmasını sağlar. Vücuttaki sinir sistemi de aktif çalışmaya başlayınca, libido artar. Daha şehvetli ve tutkulu hissedersiniz.

Kırmızı Şarap

Alkolün cinsel isteği artırdığı herkesçe bilinir. Ancak kırmızı şarabın içeriğinde bulunan kırmızı üzüm çok daha güçlü bir antioksidan kaynağıdır. Kalp aktif şekilde kan pompaladığında cinsel istek de artar.

Elma

Elma, böbrekler açısından çok faydalıdır. Cildinizi temizler ve güzelleştirir. Cinsel yaşamda hem etkinliğinizi artırır hem de libidonuzu yükseltir.

Çilek

Çilek bol miktarda C Vitamini içerir. Beyindeki cinsel hormonların uyarılması için çilek, harika bir meyvedir. Oldukça lezzetli olan bu meyveyi, libidonuzu artırmak için kullanabilirsiniz.

Çikolata

Çikolata da yaygın olarak bilinen bir yiyecektir. Özellikle bitter çikolata çok daha yoğun bir etki sağlayabilir. Çikolata hem gücünüzü yerine getirir hem de enerji verir. Çikolata, cinsel isteği artırmak için mükemmel bir seçenektir.

Kahve

Kahve de çikolata ile aynı etkiye sahiptir. Kahve, beyinde bulunan dopamin hormonu seviyesini yükseltir. Kahve size mutluluk verir. Vücut keyifli olduğunda, cinsel istek de artar.

Karpuz

Enfes ve ağız sulandıran bir meyve olan karpuz, kan damarlarını gevşetir. Vücuttaki nitrik asidi yükseltir ve buna bağlı olarak libido artışı ortaya çıkar.

Cinsel İstek Arttırıcı Doğal İlaçlar

Bu yiyeceklerin hepsini denediniz ve hiçbir sonuç alamadıysanız, cinsel istek arttırıcı ilaçlara yönelebilirsiniz. İlaç deyince herkes biraz tedirgin olur fakat ilaç demek, bir şeyin çaresi demektir. Cinsellik alanında bir uzmanla görüşüp, size uygun ilaç vermesini isteyebilirsiniz.

Uzmanla görüşmek istemezseniz, kendiniz de doğal cinsel istek arttırıcı ilaçlara ulaşabilirsiniz. Bu tarz haplar genelde tablet şeklindedir ve su ile birlikte alınır. Hapı ilişkinizden en geç 1 saat içinde almalısınız. Hapları düzenli kullanarak, harika bir cinsel yaşama sahip olabilirsiniz.

17 Oca 2022 12:21

    © 2022 Royal Eczane. Tüm hakları saklıdır.