WhatsApp Destek

900₺ ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA

Geciktirici Spreyler Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

Cinsel yaşamda yaşanılan birtakım sorunlar, bireylerin mutsuz olmasına neden olabilir. Bu sorunların en yaygın görülenlerinden biri de erken boşalmadır. Hem erkeğin hem de kadının şikayet ettiği bir durumdur. Çünkü erken boşalma yüzünden cinselliğin tam tadını alamayan çiftler vardır. Erken boşalma, dermanı olmayan bir dert değildir. Bu sorun için birçok çözüm seçeneği bulunmaktadır. Bu seçeneklerden biri de geciktirici spreylerdir.

Son dönemlerde erkeklerin çok fazla merak ettikleri ürünlerden biridir. Geciktirici spreyler sayesinde hayal ettiğiniz geç boşalmayı kolaylıkla yaşayabilirsiniz. Peki, geciktirici spreyler gerçekten işe yarıyor mu? Geciktirici sprey hakkında tüm kullanım detayları aşağıda anlatılmıştır. Geciktirici sprey kullanma konusunda tereddüt yaşayan insanlar bu bilgileri okuduktan sonra şüphelerinden kurtulacaklardır.

Geciktirici Sprey Nedir?

Geciktirici spreyler, boşalma durumunun biraz daha geç bir vakitte gerçekleşmesini sağlamaktadır. Geç boşalma, erkekler için önemli bir durum olduğu kadar kadınlar için de önemlidir. Cinselliğin kısa sürmemesi adına erken boşalmanın olmaması gerekir. Bu nedenle geciktirici sprey adlı ürünler piyasaya çıkmıştır. Erken boşalan peniste, yüksek bir hassasiyet bulunur. Bu hassasiyetin azalması demek biraz geç boşalmak demektir.

Geciktirici spreylerin görevi de budur. Penisin belli bölgelerindeki hassasiyeti azaltarak erken boşalmayı önler. Geciktirici spreylerin içerisinde duyarsızlaştıran maddeler bulunmaktadır. Temel bileşen bu maddelerdir. Maddeler, penis ile temasa geçince hassasiyet azalması meydana gelir. Eczaneci'de satılan geciktirici spreylerin içerisinde bulunan maddeler tamamen doğal olup size hiçbir zarar vermez.

Geciktirici Sprey Nasıl Kullanılır?

Geciktirici spreylerin nasıl kullanıldığı çok önemlidir. Çünkü bazı erkekler, yanlış kullanım yaptıklarından dolayı yeterli sonucu elde edemezler. Geciktirici spreyi kullanmadan evvel, penis ucunun temiz olması gerekir. Daha sonra spreyi penis ucuna 3 defa sıkarak beklemeniz gerekir. 15 dakika beklemeniz, spreyin etki göstermesi için yeterlidir.

Geciktirici sprey, fazla sıkılması önerilen bir ürün değildir. 3 ya da 5 defa sıkmak, her erkek için yeterli olacaktır. İlişkiye girmeden spreyi temizlemelisiniz. Çünkü bazı kadınların bu spreylere alerjisi olabilir. Bu konuda partnerinize gerekli bilgilendirmeleri mutlaka yapın.

Geciktirici Sprey Etkileri Nelerdir?

Geciktirici spreyler, erken boşalma için çok fazla tercih edilmektedir. Hem kullanımının kolay olması hem de hızlı etki göstermesinden dolayı bu ürünler daha fazla alınır. Geciktirici spreyler, belirtilen zaman aralığından sonra etki edecektir. Spreyin kullanımından sonra penisinizin uç kısmında biraz uyuşma meydana gelecektir. Ancak uyuşma, kötü bir durum değildir. Orgazm durumları, bu uyuşmadan asla etkilenmez.

Neredeyse 25 dakika boyunca boşalmadan seks yapabilirsiniz. 25 dakika demek, erkek ve kadın için iyi bir cinsel süre demektir. Geciktirici spreylerin kullanımında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaz. Penisiniz fiziksel olarak bir zarara uğramaz. Spreyin sıkılması sonucunda kararma gibi renk değişimleri kesinlikle oluşmaz. Spreyin etkisi kaybolana kadar oldukça zevkli bir cinsellik yaşama şansınız olacaktır.

Geciktirici Sprey Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Geciktirici sprey kullanımında dikkat edilmesi gerekenler şunlardır:

  • Spreyi, ne kadar sıkmanız gerekiyorsa o kadar sıkın. Fazla sıkım yapmayın.
  • Önerilen sıkma sayısının altına inmeyin.
  • Geciktirici spreyi penisin yanlış yerlerine sıkmamaya dikkat edin.
  • Geciktiriciyi kullandıktan sonra size beklemeniz gereken süre belirtilir. Bu süreyi geçmeden sekse başlamayın.

Geciktirici spreyle ilgili bunları bilmeniz gerekir. Çünkü ürünü ne kadar doğru kullanırsanız, o kadar doğru sonuç alırsınız. Bu nedenle spreyleri kafanıza göre kullanmayın. Ürünü kullanmadan evvel talimatlara bir göz gezdirin.

Geciktirici Sprey Hangi Durumlarda Kullanılmamalıdır?

Geciktirici spreylerde zararlı maddeler bulunmada da alerjik bir durum ortaya çıkabilir. Buna karşı erkeklerin dikkatli olmaları gerekir. Sprey, sadece erkeği değil aynı zamanda kadını da etkileyebilir. Özellikle de eşiniz hamile ise geciktirici spreyi kullanmamanız önerilir. Bu tür tehlike arz eden durumlarda ürün kullanımı önerilmez.

Geciktirici spreyler gerçekten işe yarayan ürünlerdir. Bu ürünlerin ne kadar işe yaradıkları kesin olarak tespit edilmiştir. Erkeklerin genelinde işe yarayan bir üründür. Geciktirici sprey kullananların çoğu, bu ürünler hakkında olumlu yorumlar yapmışlardır. Geciktirici spreylerin içerisinde ne tür maddelerin bulunduğu da ayrıca önemlidir. Doğal olan geciktirici spreylerden kullanmaya dikkat etmelisiniz. Çünkü bu spreyleri, vücudunuzun en hassas bölgesine süreceksiniz. Bundan dolayı geciktirici spreylerin içeriğinde ne olduğu önemli bir detaydır.

28 Oca 2022 10:28

    © 2022 Royal Eczane. Tüm hakları saklıdır.