WhatsApp Destek

900₺ ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA

Penis Büyütme Pompası Nasıl Kullanılır?

Penis büyütme pompası kullanımı ne kadar doğru yapılırsa alınacak sonuçta o kadar olumlu olacaktır. Sadece kaliteli bir ürün tercih etmek bazen yetmiyor. Ürünü doğru oranda, doğru zamanda ve kullanım talimatına uygun olarak kullanmak çok önemlidir. Ürünler hakkında yapılan araştırmaların sonuçlarının beraberinde en çok sorulan ve merak edilen konulardan birisi de Penis büyütme pompası nasıl kullanılır? Sorusudur. Kullanım aşamalarına ve hayatınızda yaşatacağı kolaylıklara göz atmak için diğer başlıklara göz atalım.

Penis Büyütme Pompası Kullanımı Öncesi

Tıpkı bir tedavi sürecinde kullanılan ürünler gibi penis büyütme pompasının da kullanımı düzenli ve dikkatli olunması şarttır. Aranan ilk şart hijyene önem verilmesidir. Bu yüzden yıkanabilir olmasına ürün alırken dikkat etmenizde fayda vardır. İlk etapta kullanıma başlamadan önce penisin sap kısmının güzel bir şekilde temizlenmesi gerekir. Bu uygulamanın nedeni ise gözeneklerin daha iyi bir şekilde açılması ve uygulamanın olumlu sonuç vermesi yönünde önemli bir noktadır.

Penis Büyütme Pompası Kullanım Aşaması

Penis büyütme pompası kullanım aşamaları dikkate alınarak ve süre bazında aşırıya gitmeden acele etmeden yavaş yavaş yapılmalıdır. Kullanım aşamaları sırasıyla şu şekildedir. Dikkate alarak uygulamanızda fayda vardır.

  • İlk olarak yumuşak başlıklardan birisi seçilir.
  • Penis fanus haznesinin içine yaklaştırılır ve yerleştirilir.
  • Hava kanalının kapanması ile birlikte yavaş bir şekilde penis büyütme pompasının vakumuna basılmalıdır.
  • İşlem uygulanmaya başladığı andan itibaren penis sap kısmından itibaren hareketlenmeyi ve gözle görünür sertleşmeyi görmek mümkündür.
  • Penisin tamamı fanus içerisine girdiği ve sertleştiği anda vakumlama işlemine son verilir.

Yukarıda bahsi geçen adımlar tamamlandığı takdirde işlem olumlu sonuçlanır. Dikkat edilmesi gereken konulardan birisi de bu işlemin günde yalnızca 1 defaya mahsus yapılması ve süre bazında ise en az 2 dakika ile en fazla 5 dakika olacak şekilde uygulanmalıdır. En basit anlatım hali ile bu şekilde kullanımı yapılmalıdır.

Penis Büyütme Pompası Kullanımı Doğru Olmaz İse Ne Olur?

İnternet üzerinde birçok sitede ürün görüntülenir fakat doğru bir kullanımı veya kullanım talimatı hakkında bilgi görmek nadir rastlanan bir durumdur. Bu nedenle yanlış bir kullanım ileri dönemde sizi ve cinsel yaşantınızı sıkıntıya sokacak bir durum haline gelebilir. Fazladan kullanımı peniste eğriliğe yol açabilir. Süre bazında yapılan uygulama fazla olursa penis ve çevresinde tahriş olma kızarıklık gibi bir takım hassasiyetlerde oluşabilir. En iyi sonuç elde etmek adına yukarıdaki adımları takip ederek kullanmanız önerilir.

Penis Pompası Kullanımında Dikkat Edilecek Hususlar

Kullanımı alelade olmayıp dikkat edilmesi gereken, dikkatli olunması gereken bir konudur. Hangi aşamalarda dikkat gerektiriyor birlikte inceleyelim.

  • Kullanıma başlamadan önce hem ürünün hem de bölgenin hijyenine dikkat edilmelidir.
  • Her kullanım sonrası değilse bile en az haftada 1 kez bu ürünün aparatlar ve başlıkları ılık su ile dezenfekte edilmelidir.
  • Her tedavide olduğu gibi bu ürünün kullanılması da düzenli ve ara vermeden olmalıdır. 3 Ay boyunca kişilerin kullanım talimatına uygun ve düzenli kullanmasında fayda büyüktür.
  • Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi bu üründe kullanılırken süre 5 dakikayı geçmemelidir.
  • Pompa kullanımında zorlanma yaşayan kişilere tavsiye olarak ürün yanında kayganlaştırıcı jel kullanımı da mümkündür.

Yapılan araştırmalar ve uygulamalar neticesinde penis pompası kullanımının kişiler üzerinde sağlık yönünden hiçbir yan etkisi bulunmaz. Güvenle kullanabilirsiniz.

Penis Büyütme Pompası Yararları Nelerdir? Kullanımı Kolay Mıdır?

Penis büyütme pompası birçok tedavide kişilere önerilen bir uygulamadır. Genellikle sertleşme sorunu yaşayan danışanlara güvenle önerilir. Prostat ameliyatı sonrasında da kullanımı yaygındır. Cinsel isteksizlik yaşayan erkek danışanlara 3 ay boyunca düzenli kullanım önerilir. Herhangi bir yan etkisi olmamakla beraber bilinçli kullanım olmadığında penis çevresinde kızarıklıklar ve tahriş olma durumu ortaya çıkabilir.

Bu yüzden kullanım talimatlarına uygun bir şekilde uygulanması önerilir. Çok merak edilen sorulardan bir tanesi de düzenli kullanılan bu ürün penis büyümesi sağlar mı? Yapılan araştırmalara göre beklentinin çok yüksek olmaması ile beraber 6 ay içerisinde düzenli bir kullanım sergileyen danışanda 4 cm kadar uzama olduğu da gözlemlenmiştir. Sayfa içerisinde gerekli bilgi ve araştırmalar edindikten sonra güvenle satın alıp deneyimleyebilirsiniz.

03 Şub 2022 11:48

    © 2022 Royal Eczane. Tüm hakları saklıdır.