WhatsApp Destek

900₺ ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA

Kadın Azdırıcı Hapların Etkileri

Kadın azdırıcı ve cinsel istek arttırıcı haplar olarak satılan yan sağlık ürünleri kadınların cinsel isteğini arttırmak ve cinsel ilişki performanslarını yükseltmek amacıyla satılan doğal ve organik gıda takviyelerine verilen isimlerin bütününe denmektedir. Arama motorlarına bayan cinsel istek arttırıcı yazarak aram yaptığınızda bayan cinsel istek arttırıcı, doğal ve organik bayan azdırıcı olarak da bilinmekte olan bu doğal ürünler günümüzde farklı platformlar da çok çeşitli formlar halinde bulunmaktadır. Kadın azdırıcı hapların etkileri nelerdir bilgi için devamını oku.

Bu çeşitli formlar damla olarak, hap olarak, çikolata içerisinde, içeceklere karıştırılabilen toz halinde ve koku olarak parfüm olarak satışa sunulmaktadır. Kullanıcılar kadın azdırıcı hapların etkileri nelerdir? Sorusunu araştırmaktadır. Sizlere en doğru ve araştırılmış bilgileri sunmakta ve bu ürünlerin tüketiminde bilgi sahibi olmanıza yardımcı olmaktayız. Cinsel ilaçlar hakkında merak ettiğiniz her şey eczane blog sitemiz de hemen incele.

Bayan Azdırıcı Ürünler Nerede Üretilmektedir?

Bayan azdırıcı ve cinsel istek arttırıcı ürünlerin birçoğu yurtdışından gelmektedir. Ürünlerin organik ve bitkisel içeriklerden üretilenleri ülkemizde üretilmemektedir. Çoğu kaliteli ve güvenilir marka ürünlerini Avrupa da üretmektedir.

Kadınların Cinsel İlişki İsteksizliği Oranı Nedir?

Kadınlar da görülen libido azlığı, partnerleri ile sevişmeyi istememe ve genel olarak cinsel isteksizlik halleri kadınlar arasında oldukça sık rastlanan bir durumdur. Bilimsel olarak açıklık getirilen istatistiklere göre ülkemiz de kadınların yüzde 33’ü hayatlarının önemli bir bölümün de bu isteksizlik problemi yaşamaktadır.

Çoğu kadın için hayatlarının belirli bir yaş seviyesinden sonra görülen menopoz ve perimenopoz durumlarından dolayı vücutlarında bulunan hormon düzeylerinde dengesizlik belirtileri olduğundan cinsel dürtülerinde ve cinsel isteklerinde azalma olmaktadır ve psikolojik olarak libido azalması konusunda problem yaşamaktadırlar. Bir bayanın cinsel istek ve sevişme dürtüsünde azalma olmasının bedensel olarak çeşitli sebepleri vardır;

  • Aşırı kilo,
  • Menopoz,
  • Doğum,
  • Huysuzluk,
  • Stres

Bu durumlar çeşitli dönemler de görüldüğünden cinsel istek takviyeleri ile düzeltilebilmektedir. Çoğu kadın hayatının hemen hemen her döneminde yukarıda sayılan sorunlarla karşılaşabilir. Çoğu zaman dengeli beslenme ve düzenli bir hayat planı ile bu sorunlar aşılabilmektedir.

Bayan Azdırıcı Ürünler Nasıl Kullanılır?

Kadın azdırıcı ve cinsel istek arttırıcı ürünler cinsel ilişkiden yaklaşık 20-30 dakika öncesinde alındığında kadın cinsel birleşime ve doya doya ilişkiye hazır hale gelmektedir. Vücuda alındıktan 30 dakika sonra tüm etkilerini ve tesirini göstermeye başlar ve yaklaşık olarak 3 saat boyunca etkisini devam ettirir.

 Bayanların cinsel isteklerini pekiştiren bu ürünler 24 saatte bir defa alınmalı ve ölçülü tüketilmelidir. Çoğu zaman kadın azdırıcı hap etkileri nelerdir? Sorusuna cevap arayan kullanıcılar görmektedir ki aşırı doz uygulanması halinde içeriğinde bulunan kimyasal maddeler negatif sonuç doğurur ve istenmeyen sağlık sorunlarına yol açabilmektedir.

Bayan Azdırıcı Ürünlerin Yan Etkisi Var Mıdır?

Doğa da bulunan organik vitaminlerden ve bitkisel kök ve bileşenlerden imal edilen kadın azdırıcılar ve cinsel performans arttırıcı ürünlerin bilimsel olarak kanıtlanmış ve herkesçe bilinmekte olan herhangi bir negatif yan etkisi bulunmamaktadır. Kullanım durumunda nasıl kullanılacağı iyice okunmalı talimatlar dışına çıkılmamalıdır. Ayrıca 24 saatte bir doz alınmalı alınan doz yine uygun olan ölçüler de tüketilmelidir. Yasal olarak 18 yaş altı çocuklar için satışı ve tüketimi uygun değildir.

Doğal bayan cinsel istek arttırıcı ve azdırıcı ürünlerinin talimatlara uymayarak aşırı doz kullanılması sonucu kullanan kişilerde bazı geçici yan etkileri ortaya çıkarabilir. Kullanan kişi eğer önermelere uymayarak yanlış ve yüksek doz veya fazla miktarda ve birden fazla kez kullanım sonucu kullanan kişi de mide bulantısı, istifra gibi sonuçları görülebilmektedir.

Yine hatalı doz kullanıma bağlı olarak bayan azdırıcı hap kullanan kişi de ateşlenme, yorgunluk hali ve baş dönmesi görülebilmektedir. Bu tip durumlar yaşanması halinde vakit kaybetmeden en yakın sağlık kuruluşuna gidilmeli ve tıbbi destek alınmalıdır.

İçeriği genel olarak bitkisel ürünlerden imal edilmiş olan bayan cinsel istek arttırıcıların fazla doz kullanılmaları ve hatalı kullanılmaları haricinde sorun çıkardıkları görülmemektedir. Eğer fazla doza bağlı yan etki görülmesi halinde şiddeti ve tepkileri adeta gıda zehirlenmesi gibidir.

Kullanıcı eğer bayan azdırıcı ürünü vaginal yollardan aldı ise hafif yanma ve kaşıntı durumu görülebilmektedir. Bu tip durumlar da vagina asla suyla yıkanmamalı kuru bir kağıt havlu ile duvarları içeriden dışarıya doğru güzelce silinmelidir. Tüm bu bilgiler dahilinde kadın azdırıcı hap etkileri nelerdir? Konusunu sizler için işledik ve detaylı bilgiler verdik.

02 Nis 14:15

    © 2022 Royal Eczane. Tüm hakları saklıdır.