WhatsApp Destek

900₺ ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA

Bayan Azdırıcı Eczane Satış

Cinsel hayat; sosyal hayat kadar önemi olan, bireyin hayatının tamamını etkileyen ve tatmin edilmesi gereken hayat dallarından bir tanesidir. Bu sebeple de kadınlarda da erkekler de gereken istek oluşturularak cinsel doyum elde edilmelidir. Bayan azdırıcı eczane satış kampanyaları ve ürünler hakkında detaylı bilgiler için en doğru yerdesiniz.

Ancak çoğu kadının birçok değişken durumdan etkilendiği ve cinsek olarak bir isteksizlik hali içerisinde olduğu gözlerden kaçamayacak kadar büyük bir detaydır. Kadın doğum uzmanları ve jinekoloji alanı uzmanları tarafından incelenmeye alınan bu durum sonucunda bayan azdırıcı eczane içi satışlı ürünler geliştirilmiştir. Azdırıcı ürünler hakkında; kimlerin kullanacağı, nasıl kullanabileceği, kadınlara olan yararları, araştırılmalıdır.

Neleri Kapsıyor?

Kadınların cinsel isteklerinin artırılması ve vajina içi hassaslık seviyesinde yükselme yaşayarak kısa sürede orgazma ulaşılmasını sağlayan azdırıcı ürünler bulunur. Bu ürünlerin kapsamı sadece ilaçlar veya tek türe indirilmiş olan cinsel sağlık ürünleri değildir. Her gün kullanılması gereken ilaçlar, cinsellik öncesi yutulacak haplar, azdırıcı damlalar, jeller ve kremler vardır. Çok sayıda forma getirilmiş olan bu ürün çeşitlerinin yanı sıra markaların özelleştirmiş olduğu diğer azdırıcılar da eczanelerde karşılaşılması mümkün olan azdırıcılardır.

Hangi Kadınlar Kullanmalı?

Azdırıcı içerikli olan bayanlara yönelik cinsel sağlık ürünlerinin tamamı birçok kadının kullanımına uygundur.

Ancak en çok şu özellikteki kadınlara olan etkisi fark edilecektir:

  • Psikolojik değişimlerden çok fazla etkilenerek aklı sürekli meşgul olan ve bu sebeple cinsel istek duyamayan
  • Orgazm olamayan ve partnerinden kısa süreli olarak zevk almadığına inanan kadınların
  • Sağlık sorunlarını atlatmasına rağmen cinsel isteği henüz yerine gelmeyen kadınlar
  • Regl döneminin bittiği haftada hormon yetersizliğinden dolayı cinsel isteği olmayanlar

Rahatlıkla bayan azdırıcıların uygun formlarını eczanelerden alabilirler.

Nerede Satılır?

Cinsel sağlık ürünleri temel üretim mantığı içerisinde hormon salgılarının kontrole alınması vardır. Hormonların da bedensel gelişim ve zihinsel sağlığın üzerinde işlevselliğinin fazla olmasıyla azdırıcı olan ürünlerin mutlaka yetkili birimler tarafından satılması uygun bulunmuştur. Diğer sağlık ürünlerinin satışı için görevlendirilen ve eczacılık fakültesi mezunlarının çalışabildiği yerlerde ilaçlarla ürünlerin satışı esnasında kullanıcı kişi bilgilendirilir.

Bayan azdırıcı ürünlerin de kullanım bilinci şart olan ilaçlar olmasından ötürü eczaneler içerisinde satılması uygun bulunmuştur. Eczanelerin online satış yapması veya fiziksel mağazalarının bulunması bu aşamada önemli olmaz. Yalnızca devletin onayı alınarak ve yasal şekilde doğru azdırıcı ürünleri satması yeterlidir.

Nasıl Kullanılır?

Cinsel yaşamlarında doyuma ulaşma güçlüğü çeken veya deneyimlerini artırarak fantezi dünyasını genişletmek isteyen bireyler, kadın azdırıcı kullanımını bilmelidir. Diğer sağlık dallarındaki ilaçlar gibi cinsel sağlık alanındaki ilaçlarda da prospektüs bölümü hazırlanmıştır. Yazılı olacak şekilde; azdırıcının ne zaman alınacağını, yutularak mı yoksa sürülerek mi kullanılacağını, ne sıklıkta kullanılabileceğini ve hatta tok veya aç olunmasını dahi belirten alan okunmalıdır.

Buna eş olarak jel ile krem olan azdırıcıların vajinanın çevresinden masaj yapılarak sürülmeye başlanması ve iç kısmın en fazla dört cm derinliğine kadar uygulanması sağlanır. Damla formdaki ürünlerin üç ile yedi damla arasında, ağıza damlatılarak ve ilaç içmiş gibi üzerinden su içilerek kullanılması gerekir. Benzer olarak hapların kullanımında da eczacı tarafından belirtilen sıklık aralıklarında yutma yapılarak azdırıcı haplar alınmalıdır.

Avantajları Nelerdir?

Azdırıcı ürünlerin kadınlara hitap eden içeriklerinin alınması sayesinde yalnızca kadınlar avantaj yaşamazlar. Partnerlerinin tutku dolu olduğunu görmek erkekler için de tahrik edici ve istek yükseltici olduğundan dolayı iki cinsiyet açısından avantajlar doğacaktır.

Bu avantajlar:

  • Cinsel birliktelikle partnerler arası birliktelik bir bütündür. Cinsel yaşam ne kadar istekli ve verimli olarak gerçekleştirilirse birliktelik bağı da o kadar kuvvetlenecektir.
  • Tatmin olma durumu kadınlarda biraz daha zor olmasına karşın gerçekleşince kadınlar tarafından bir şeyleri başarabilmeye olan inanç artar. Doğal olarak özgüven yükselir.
  • Mutluluk hormonları salgılanmaya başladığı için; kadının gün içerisinde de neşe sahibi olması, cildinin gençleşmesi ve parlaklık kazanması, kırışıklıkların dahi azalması sağlanır.
  • Orgazm hissi birçok kadında maalesef ki yaşanamıyor. Hem partnerden kaynaklı tutumlar olduğundan hem de ana neden olarak vajinanın hassasiyetinin oluşamamasıyla oluşan bu sorunun önüne geçilir. Bir birliktelik eyleminde dahi birden çok sayıda orgazma ulaşılabilecektir.
  • Dönemsel isteksizliklerin kadınları ve partnerlerini yönetmesine izin verilmez. Kadının bedenine hakim olması sağlanır.

Bu avantajlara ek olarak yeni fantezi içeriklerinin oluşacağı da eklenebilir.

02 Nis 15:23

    © 2022 Royal Eczane. Tüm hakları saklıdır.