WhatsApp Destek

900₺ ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA

Geciktirici Sprey Kullanımı

Erkeklerde meydana gelen erken boşalma sorununa karşı geciktirici sprey kullanımı çok yaygın bir hal almaya başladı. Geciktirici sprey kullanımının doğru bir şekilde yapılması ile birlikte erken boşlama sorunu tamamen ortadan kalkar ve cinsel açıdan çok daha sağlıklı bir hale gelmeniz sağlanır.

Son yıllarda çok fazla ön plana çıkan geciktirici spreyler erkeklerin cinsel sağlık konusunda çok daha iyi bir hale gelmeleri konusunda fayda durumunu meydana getirir. Bu spreylere pek çok farklı alandan ulaşma imkanınız söz konusudur. Geciktirici spreyler ile birlikte hem kadın hem de erkeklerin cinsel hayatları daha iyi bir hale gelir. Eczanelerden satın almak çok daha güvenilir ve orijinal olmasını sağlar.

Geciktirici Sprey Etkisi Kaç Saat Sürer?

Geciktirici sprey kullanmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği konulardan biri kaç saat etki gösterdiği konusu olur. Geciktirici spreylerin kullanımından sonra 45 dakika ile 70 dakika arasında bir kalıcılık durumu söz konusu olur. Tablet şeklinde olan ilaçlar çok daha uzun süreli bir kalıcılık gösterir.

Kısa süreli kalıcılık yeterli olacak ise bu spreyin kullanımına yönelmeniz gerekir. Geciktirici sprey kullanımı bitkisel içerikli olduğu için herhangi bir yan etki durumu da söz konusu olmaz. Aynı zamanda tablet gibi vücuda giren bir şey olmaması da yan etki durumunu ciddi bir şekilde azaltır. Geciktirici sprey kullanırken de dikkat edilmesi gereken pek çok husus vardır.

Geciktirici Sprey Tam Olarak Nereye Sıkılır?

Geciktirici sprey ile ilgili en çok sorgulanan konulardan bir diğeri de spreyin tam olarak nereye sıkılacağı konusudur. Geciktirici sprey tam olarak penisin üst kısmına, alt kısmına ve yanlarına sıkılır. Yanlış sıkılması durumunda herhangi bir şekilde etki görme durumu meydana gelmez.

Geciktirici spreyin kullanımında sıkarken ne kadar sıkılması gerektiği konusunda da dikkatli davranmanız gerekir. İlk olarak penisin üst kısmına bir defa, alt kısmına bir defa ve yan kısmına bir defa sıkmanız gerekir. Bu şekilde 3 kez sıkmanız yeterli olacaktır. Etkisini 1 saat kadar sonra göstermeye başlar. Cinsel ilişkiden önce kullandığınız zaman çok daha faydalı bir sonuç elde etmeniz mümkün olur. Online eczane sitemizden orijinal geciktirici ürünleri en uygun koşullarla sipariş verebilirsiniz.

Viga Geciktirici Sprey Nasıl Kullanılır?

Vigahem tablet hem krem hem de sprey formu ile karşımıza çıkar. En uzun etkiye sahip olan tablet formu olmaktadır. Aynı zamanda krem formu da sprey formuna göre daha uzun süreli bir kalıcılık durumu ortaya çıkarır. Tüm bu durumlardan kaynaklı olarak en az yan etkiye sahip olan sprey formu daha çok tercih edilir.

Penis ucuna, alt ve üst kısmına sıktıktan sonra etkisini 5 ila 10 dakika arasında görmeye başlarsınız. Doğru kullanımı ile birlikte son yıllarda çok daha fazla tercih edilmeye başlamıştır. Prezervatif kullanımı üzerinde herhangi bir engelleyici etkiye sahip değildir.

Geciktirici Sprey Zararı Var Mıdır?

Erkeklerde en sık meydana gelen cinsel sağlık sorunlarından biri erken boşalma sorunudur. Bu sorunu ortadan kaldırmak için çeşitli yöntemlere başvurulur. Geciktirici sprey de bu yöntemler arasında yer alır. Doğru bir şekilde kullanılır ise herhangi bir zarar durumu söz konusu değildir. Fakat yoğun bir şekilde kullanılır ise zararlarına maruz kalmanız söz konusu olur.

Gerekli olan dozdan daha fazla kullanılması durumu da zararlarını meydana getirir. Cinsel isteksizlik durumu meydana gelebilir. Aynı zamanda kadınların gebe kalma ihtimalini de düşürebilir. Bu sebeple kullanım sıklığına ve kullanılan doza çok dikkat etmeniz gerekir. Geciktirici sprey kullanımı konusunda dikkatli davranılır ise yan etkisi söz konusu olmaz.

Geciktirici Sprey Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Geciktirici spreyin kullanımı esnasında dikkat edilmesi gerekenler şunlardır;

  • Geciktirici spreyi günde 2 defadan fazla kullanmaktan kaçınmanız gerekir.
  • Geciktirici spreyin yüksek dozda kullanımı cinsel ilişkide isteksizlik gibi durumlara yol açabilir.
  • Geciktirici spreyi cinsel ilişkiden yaklaşık olarak 10 ila 20 dakika kadar önce kullanmanız gerekir.
  • Penisin alt, üst ve uç kısmına birer fıs olacak şekilde uygulamanız gerekir.

Bu konularda dikkatli davranılır ise herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalmadan çözümünü sağlamanız mümkün olur. Özellikle son yıllarda bu spreylerin kullanımı son derece önemli bir yer kaplamaya başladı.

27 Mar 13:42

    © 2022 Royal Eczane. Tüm hakları saklıdır.